Archives

All posts by Olivier D'Aubioul

De rioleringswerken zijn zo goed als afgewerkt. Er ligt ondertussen een laag asfalt op een groot deel van de Schaluinstraat. Omwille van de werken op de Baalsebaan moet u nog steeds via Baal dorp / Camille Huysmanslaan / Klein Schaluinstraat rijden om ons te bereiken.

Wegens de Corona voorschriften en de grootte van onze winkel is werken we nog altijd “enkel op afspraak” en raden we aan een mondmasker te de dragen !

Uitzonderlijk zijn we op dinsdag 20 juli 2021 gesloten maar vanaf donderdag 22 juli zijn we er weer tot uw dienst !

Vanaf donderdag beginnen ze het asfalt af te schrapen in de schaluinstraat met als gevolg dat we donderdag 4 en vrijdag 5 maart gesloten zijn.

Zaterdag 6 maart (en de komende zaterdagen) zijn we normaal terug open / bereikbaar, maar er zal geen asfalt meer liggen in de schaluinstraat (dit tot en met het einde van de werken)

Vanaf dinsdag 9 maart zullen we moeten kijken hoe de situatie vordert in de schaluinstraat, mogelijk zijn we de komende weken slecht of niet bereikbaar maar zullen we wel aan huis herstellingen / installaties en hulp op afstand bieden van dinsdag tot vrijdag.

Vanaf 11 Februari start het frezen van de asfalt in de schaluinstraat en zal het moeilijker worden om hier te geraken, ook voor onze leveringen kunnen er problemen zijn dus dus bestel tijdig en kom indien mogelijk voor 11 Februari alles ophalen.

Tijdens de werken kan ik wel aan huis komen en een groot deel van de bestellingen kunnen ook aan huis geleverd worden, dus mail of bel om af te spreken.

Het zou eventueel ook even kunnen dat we tijdelijk sluiten als het echt te moeilijk zou worden, dit zal dan vermeld worden op de website.

mvg

Het PC Empire team

Beste klanten,

Door de rioleringswerken in de Schaluinstraat die momenteel gaande zijn kan het mogelijk zijn dat we slecht bereikbaar zijn.

We gaan proberen het zo goed mogelijk te plannen met onze afspraken en tegen dat de hele baan openligt zoveel mogelijk ter plaatse te werken als het mogelijk is.

Als je wil langskomen bel altijd even op voorhand voor een afspraak en dan kunnen we je ook helpen om hier te geraken indien nodig.

Beste klanten,

Een kleine update ivm met de covid-19 maatregelen.

 1. Herstellingen
  • Altijd na afspraak.
  • Max 1 Persoon in de winkel
  • Mondmaskers sterk aangeraden
 2. Verkoop
  • Bestel via Telefoon of E-Mail
  • In de winkel na afspraak
 3. Bereikbaarheid
  • Tel. 016/60.31.98 van 10u tot 18u
  • Dinsdag tot Zaterdag
  • Olivier Tijdelijk van 13u tot 18u

CompuDeals

Samen met een van onze nieuwe hardware leveranciers nemen we nu ook deal aan de CompuDeals acties. Neem gerust een kijkje op de website en je kan er ook de folder downloaden of online bekijken.

toplogo

Om onze trouwe Asus fans gerust te stellen, onze voorkeur gaat nog steeds naar Asus notebooks voor consumenten en HP & Lenovo notebooks voor onze zakelijke klanten, ook onze zelfbouw van systemen blijft voorkeur genieten alleen hebben we nu meer alternatieven ter beschikking.

Ubiquiti

Ubiquiti is één van de top spelers in de professionele markt maar heeft zeker ook interessant geprijsde toestellen voor thuisgebruik met een héél intuïtief beheersplatform.

Kijk eens even op hun website voor meer info en voor prijzen en meer informatie mag je altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op info@pcempire.eu

Ubiquiti

Om een klein voorbeeld te geven:

De Unifi 802.11ac Long Range Access Point aan €135

unifi2

Een Wifi AC Accespoint met Power over Ethernet mogelijkheid en een long range antenne, voor de meeste huizen meer als genoeg maar ook gemakkelijk uit te breiden met bijkomende Accespoints of repeaters indien nodig. Ook gemakkelijk te monteren tegen muur of plafond maar ook mogelijk gewoon op je bureau te plaatsen.

 

Wij doen volledige installaties en geven ook advies bij de doe het zelvers.