Nieuws

Beste klanten,

Gedurende de kerst & nieuwjaars-periode zijn we gesloten vanaf 23 december 2019 tot en met 6 januari 2020

Vanaf dinsdag 7 januari zijn we terug open op afspraak en vrijdag 10 & zaterdag 11 januari (zonder afspraak) doorlopend open van 10 tot 18u.

Voor dringende gevallen kunt u mailen naar info@pcempire.eu

Prettige feesten aan iedereen!

Verlof

We genieten nog van het laatste van de zomervakantie en gaan er nog even tussen uit om onze batterijen op te laden, vrijdag 30 en zaterdag 31 Augustus zullen we weer open zijn, indien je nog iets dringend is kan je best mailen.

mvg
Het PC Empire Team

CompuDeals

Samen met een van onze nieuwe hardware leveranciers nemen we nu ook deal aan de CompuDeals acties. Neem gerust een kijkje op de website en je kan er ook de folder downloaden of online bekijken.

toplogo

Om onze trouwe Asus fans gerust te stellen, onze voorkeur gaat nog steeds naar Asus notebooks voor consumenten en HP & Lenovo notebooks voor onze zakelijke klanten, ook onze zelfbouw van systemen blijft voorkeur genieten alleen hebben we nu meer alternatieven ter beschikking.

Ubiquiti

Ubiquiti is één van de top spelers in de professionele markt maar heeft zeker ook interessant geprijsde toestellen voor thuisgebruik met een héél intuïtief beheersplatform.

Kijk eens even op hun website voor meer info en voor prijzen en meer informatie mag je altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op info@pcempire.eu

Ubiquiti

Om een klein voorbeeld te geven:

De Unifi 802.11ac Long Range Access Point aan €135

unifi2

Een Wifi AC Accespoint met Power over Ethernet mogelijkheid en een long range antenne, voor de meeste huizen meer als genoeg maar ook gemakkelijk uit te breiden met bijkomende Accespoints of repeaters indien nodig. Ook gemakkelijk te monteren tegen muur of plafond maar ook mogelijk gewoon op je bureau te plaatsen.

 

Wij doen volledige installaties en geven ook advies bij de doe het zelvers.

Approved Selection

In samenwerking met een gespecialiseerde leverancier bieden we vanaf heden ook zo goed als nieuw computer materiaal aan.

Neem gerust een kijkje op de website ApprovedSelection.be waar je ook via een filmpje kan zien hoe deze procedures te werk gaan.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe Notebook of Desktop maar niet direct het budget er voor hebt, contacteer ons en wij zoeken met jou een aangepaste oplossing.